Pentru rezervările online beneficiați de un discount de 10%.

10% discount pentru rezervarile online Rezervă acum

Pentru rezervările online beneficiați de un discount de 10%.

Rezervă acum

Termeni și condiții

Site-ul tranzzit.ro este un site comercial, proprietate a societăţii S.C. Stefan Trust Union  S.R.L. Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a serviciilor oferite de către Tranzzit*** se recomandă citirea cu atenţie a sectiunii Termeni şi Condiţii, fapt ce implică acceptarea lor în totalitate. Informaţiile publicate pe site nu sunt de natură contractuală şi nu constituie o reprezentare, garanţie sau orice altă obligaţie din partea Tranzzit*** în ceea ce priveşte orice rezultat ori serviciu.

DATE IDENTIFICARE  Tranzzit*** :

Strada Lipova, nr. 24, sector 1, cod 010889 , Bucureşti, România
CUI : RO38516387
Nr. Registrul Comerţului : J40/19457/2017
Telefon rezervări : 021 6373743 ; 0737508665; 0722550139
E-mail : tranzzit.bucuresti@gmail.com

Web : https://tranzzit.ro

 1. DREPTURILE CLIENTULUI

Prin accesarea, folosirea sau cumpărarea serviciilor de pe https://tranzzit.ro, clientul va primi  notificările în format electronic sau prin e-mail. Clientul nu are dreptul de a modifica, reproduce, vinde sau de a exploata site-ul https://tranzzit.ro sub orice altă formă. Clientul declară că este de acord cu prelucrarea datelor sale cu caracter personal şi că este în cunoştinţă de cauză ; acesta are dreptul de intervenţie asupra datelor (de a cere şi obţine rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor personale) şi de a se adresa justiţiei pentru apărarea oricăror drepturi garantate de legea nr. 677/2001 care i-au fost încălcate.

 1. CERERE DE REZERVARE CAZARE

Rezervările se pot efectua prin completarea unui formular trimis prin e-mail către Tranzzit***  şi preluat de către personalul nostru . După primirea cererii de rezervare, vă vom răspunde cât mai repede prin intermediul datelor de contact introduse de dumneavoastră. Acest sistem efectuează o rezervare în mod direct.

 1. REZERVARE ŞI CAZARE ONLINE

Sistemul online de cazare şi rezervare de camere la Tranzzit*** poate fi folosit de către orice turist din orice localitate de pe teritoriul României şi din lume. Dacă aveţi mai puţin de 18 ani, vă rugăm să cereţi asistenta unui părinte sau a unui tutore. Pentru rezervările de camere făcute online va trebui să introduceţi datele dumneavoastră de contact : nume, prenume, telefon, adresa e-mail, etc. Prin trimiterea rezervării online, sunteţi de acord cu folosirea datelor pentru :
• Confirmarea rezervărilor de camere la hotel ;
• Debitarea cărţii de credit pentru depozite şi rezervări plătite în avans ;
• Trimiterea de e-mail-uri referitoare la rezervarea dumneavoastră ;
• Comunicarea de oferte speciale de cazare, promoţii şi sejururi de vacanţă, rezervări de camere la hotel, informaţii actualizate şi apariţia unor noi servicii.
Prin sistemul de cazare online aflaţi instant preţurile camerelor la hotel precum şi disponibilitatea locurilor libere. Sistemul internaţional de rezervare online a camerelor de hotel este simplu, rapid şi gratuit.

 1. ANULĂRI/NESOSIRI

Dacă rezervarea camerei la Tranzzit***  este anulată cu 24 ore anticipat datei sosirii, nu va fi perceput comision. Dacă rezervarea se anulează cu mai putin de 24 ore inainte de data sosirii sau în caz de neprezentare la hotel, se va taxa tariful aferent primei nopţi de cazare. În cazul anulării rezervării la Tranzzit***, trebuie să ne anunţaţi în cel mai scurt timp la :
E-mail : tranzzit.bucuresti@gmail.com
Telefon : 021 6373743  / 0737508665; 0722550139

Tranzzit*** – Strada Lipova, nr. 24, sector 1, cod 010889 , Bucureşti, România

 1. TARIFE CAZARE

Tarifele afişate pe site-ul https://tranzzit.ro reprezintă preţul de cazare pe cameră pe noapte şi include : TVA, mic dejun şi toate taxele locale. Preţurile se pot modifica în orice moment fără un preaviz în prealabil, însă aceste majorări nu afectează rezervările confirmate. Tarifele de cazare la Tranzzit*** din Bucureşti diferă în funcţie de camera aleasă : Cameră Twin Superioara , Cameră Dubla Superioara, Cameră Dublă Superioara cu Cina, Camera Dubla Superioara cu Cina si Transfer de la/la Aeroport, Suita Junior cu Cina,  Suita Junior cu Cina si Transfer de la/la Aeroport.

 1. MODALITĂŢI DE PLATĂ

Sistemul online de cazare şi rezervare de camere la Tranzzit*** precum şi cererea de rezervare sunt gratuite pentru toţi utilizatorii. Plata rezervării camerelor la hotel se face pentru prima noapte prin sistemul de rezervare cazare “mypos” , urmand ca diferenta sa fie achitata  (cash sau prin carte de credit) la receptie in data sosirii. Cărţile de credit acceptate sunt : VISA, MASTERCARD si  MAESTRO. Tranzzit*** îşi rezervă dreptul de a pre-autoriza cardul de credit anterior sosirii.

 1. DATELE CU CARACTER PERSONAL

Tranzzit***  respectă standardele etice şi legale în privinţa protecţiei datelor cu caracter personal. Datele personale sunt confidenţiale, nu vor fi niciodată furnizate unei alte persoane şi/sau companii dar sunt accesibile autorităţilor care au dreptul să verifice tranzacţiile comerciale sau altor autorităţi în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii. Tranzzit*** poate anula fără avertisment rezervările efectuate pentru care se constată că au fost introduse date eronate, false sau furate.

 1. SERVICII SI FACILITĂŢI

Tranzzit*** din Bucureşti vă asigură un sejur cât mai confortabil şi plăcut oferindu-vă următoarele servicii şi facilităţi hoteliere gratuite şi contra-cost :
Servicii şi facilităţi gratuite : rezervarea cazării online, recepţie 24/24, mic dejun,  cameră de bagaje, sistem de aer condiţionat şi de încălzire, camere pentru nefumători, Express Check-In/Check-Out, seif la receptie, Internet de mare viteza Wi-Fi disponibil în întregul hotel, serviciu NETFLIX,  terasă, etc.
Servicii şi facilităţi contra-cost :, spălătorie, serviciu de călcat îmbrăcăminte, închirieri maşini, serviciu de vânzare bilete, fax, copiator, transport de la/spre aeroport, bar, etc.
Camerele din Tranzzit***  sunt dotate cu : TV prin cablu Internet de mare viteza Wi-fi (gratuit), minibar,  aer condiţionat, uscător de păr, birou , precum şi serviciu de trezire.
Fumatul este interzis în toate spaţiile publice şi private.
Animalele de companie sunt acceptate contra cost.

Copii şi paturi suplimentare :

Toţi copiii sub 12 ani sunt cazaţi gratuit când sunt folosite paturile existente, iar copiii mai mari de 12  ani şi adulţii plătesc 50% dintr-un loc in camera dubla  pe noapte şi persoană pentru paturi suplimentare. Spaţiul maxim de paturi suplimentare/pătuţuri într-o cameră este 1. Orice tip de pat suplimentar sau pătuţ de copil este furnizat la cerere. Suplimentele nu se vor calcula automat în costurile totale şi se vor plăti separat la receptie.

 1. RECLAMAŢII

Orice reclamaţie trebuie să fie trimisă prin e-mail la adresa : tranzzit.bucuresti@gmail.com nu mai târziu de 15 zile de la data plecarii( check-out).  Cererea nu va mai fi analizată dacă este trimisă  dupa cele 15 zile. Data primirii notificării stabileşte data de anulare.

 1. COPYRIGHT

Întregul conţinut de pe site-ul Tranzzit*** din Bucureşti (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe, etc.) este în proprietatea şi sub dreptul de autor a societăţii S.C. Stefan Trust Union S.R.L. fiind apărat de legea privind protecţia drepturilor de autor precum şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea oricăror elemente fără acordul scris al lui Tranzzit***  se pedepseşte conform legilor în vigoare.

 1. DISPOZIŢII FINALE

Sectiunea Termeni şi Condiţii reprezintă condiţii obligatorii, iar Tranzzit*** îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau anula orice cerere de rezervare, rezervarea efectuată prin intermediul sistemului online de cazare şi rezervarea telefonică daca conţine date eronate, false sau furate sau al cărei posesor nu poate fi contactat.
Tranzzit***  şi societatea S.C. Stefan Trust Union S.R.L nu va fi tras la răspundere pentru conţinutul, calitatea şi natura informaţiilor altor link-uri la care se ajunge prin intermediul site-ului https://tranzzit.ro. Utilizarea şi vizitarea site-ului implică citirea şi acceptarea completă şi totală a Termenilor şi Condiţiilor noastre precum şi acordul dumneavoastră în legătură cu aceste prevederi şi reguli.

 

Data sosirii
Data plecării
Număr persoane